Byggfirma på Tyresö

Välkomna min fina och trevliga läsare som dagligen läser mina inlägg. Jag har ett och annat att ta upp med er denna dag, som vanligt med andra ord, och till att börja med ska jag berätta att jag har byggt om vinden och inrett den med ett allrum och ett sovrum, det blev så bra. Det är en byggfirma på Tyresö som heter Ettans el & design AB som var involverade. Jag vände mig till dem på grund av att de erbjuder totalentreprenad. Det krävdes flera olika yrkeskategorier för att få till vinden, både elektriker och målare och så givetvis snickare, och det var bekvämt att jag slapp höra av mig och anlita sjuttioelva företag, istället räckte det att jag vände mig till just denna byggfirma på Tyresö som tog ett helhetsgrepp och samordnade den här vindsombyggnaden så att allting blev gjort i rätt ordning och blev färdigt i tid. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan allt var färdigt. Jag har ingen tidigare erfarenhet av att anlita vare sig någon byggfirma på Tyresö eller någon annanstans heller. Jag är ändå så pass med i vad som händer och sker i samhället, och just det här med oseriösa byggfirmor har jag både sett på teve och läst om att det är vanligt förekommande. Men så har jag en kollega som tipsade mig om Ettans el & design AB och hon garanterade mig att det är en helt seriös byggfirma på Tyresö, min kollega hade vänt sig till dem och hade inget negativt att säga. På grund av denna rekommendation blev det så att jag vände mig till dem också, och min kollega hade helt rätt, det är en byggfirma på Tyresö som jag om jag behöver mer hjälp med något i framtiden kommer att vända mig till igen.