Jag är så tacksam för hjälpen med mina däck

Hej alla underbara, hoppas allt är bra med er. Nu börjar det gå mot kallare tider och man känner verkligen att den riktiga vintern är på väg in. Och med det sagt så har jag ärlig talat inte ens tänkt på att jag måste byta till vinterdäck på bilen. I söndags ringde jag runt i ren panik efter en bilverkstad i Borås som byter däck. Det var dock nästan helt omöjligt att få tag på någon då det som sagt var söndag om de flesta som har en bilverkstad i Borås har stängt då. Men tillslut så fick jag äntligen tag på en bilfirma som heter Uffes Däckservice.

Egentligen så hade han inte öppet men snäll som han var så bokade vi en tid samma dag och han bytte från mina sommardäck till mina vinterdäck. Detta var dock inte mitt enda problem. Utan eftersom mitt förråd hemma är så litet så får jag inte plats med mina vinterdäck där utan jag får lämna dem i en kompis förråd vilket dock känns lite dumt. Och min bil kan jag heller knappt ha dem i, eller jo det går väl, men då måste jag fälla ner hela baksätet så man bara får plats med två i bilen vilket inte funkar långsiktigt. Men som sagt i söndags så löstes båda mina problem. Uffes däckservice i Borås erbjuder nämligen även ett så kallat däckhotell, vilket innefattar att man kan förvara sina däck där. Snacka om att få två flugor i en smäll. Jag blev så glad över detta, och skulle ni som jag vara ute i sista minuten att få tag på en bilverkstad i Borås så ring Uffes Däckservice. Eller om ni som jag kanske heller inte får plats med era däck hemma. Så skönt att detta nu är fixat i alla fall. Men men, nog utav mig för denna dag, vi hörs snart igen. Ha en underbar dag!   

Du gillar kanske också...