CA Energi & Miljöteknik AB

God morgon till er alla! Visst är det skönt att det är fredag idag? Jag hoppas att inläggen som jag ska skriva till er idag kan vara till hjälp och jag ska i det första inlägget för dagen berätta för er om ett företag som heter CA Energi & Miljöteknik AB. Det här är en byggfirma i Linköping som jag har anlitat ett par gånger det senaste året och jag känner mig så nöjd med hjälpen jag har fått av dem. Jag vill därför dela med mig till er om det här företaget för jag har förstått att det är rätt så många nu som planerar att genomföra någon renovering och kan jag på något vis hjälpa er att fatta ett beslut när det gäller att få tag i en riktigt bra byggfirma i Linköping så kan ingen bli gladare än jag. En gång i tiden, ja inte för så där väldigt länge sedan faktiskt för att vara ärlig, så var det ju jag som fick CA Energi & Miljöteknik AB som tips av en kollega till min fru. Min frus kollega som hade hört att vi skulle renovera köket berättade då att han hade vänt sig till CA Energi & Miljöteknik AB och att han tyckte att det var ett bra företag. Det var inte bara vad han som enskild person tyckte, även många andra har menat att det är så, därför blev företaget nominerade till årets hantvekare 2017. Bara att bli nominerade till något så prestigefyllt säger väldigt mycket om vad för slags byggfirma i Linköping det är frågan om. Det finns förstås mer saker än renoveringar som det går att få hjälp med och jag tycker att ni ska höra av er till dem om ni vill få veta lite mer.