Alnö Bygg och Måleri

Hej på er och godmorgon! Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga en altan på min villa i Sundsvall och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita ett byggföretag i Sundsvall. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med altanen, och som jag skulle råda er till att anlita också. Det är Alnö Bygg och Måleri som hjälpt mig och deras snickare har gjort ett riktigt dunderjobb. 

 

Alla ni som önskar kvalitativ och billig hjälp borde vända er till detta byggföretag i Sundsvall. Här kan ni läsa vidare. Det är schysst att kontakta ett företag som finns på orten. Klimatsmart och närproducerade tjänster! Det har talats en del här bland grannarna om detta företag för det är en och annan som fått hjälp av Alnö Bygg och Måleri före mig, och det var enbart positiva saker som sades. Tack vare detta visste jag att dessa snickare hjälper till med bland annat renoveringar, tillbyggnader, ombyggnader och altanbyggen och anläggandet av uterum med mera. Som kund är det bra att veta att det är full garanti på utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Begär en offert innan, så kan ni fundera på vad ni vill få gjort och vet vad det kommer att kosta. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja på. Eftersom jag begärde in offerter ifrån några olika företag och Alnö Bygg och Måleri dels visade sig vara billiga, och dels har så bra rykte, avgjorde detta att jag valde just detta byggföretag i Sundsvall. Ha nu en riktigt fin dag!